Om projektet

Projekt "Karrierematch til SOSU-uddannelse og job" er et samarbejdsprojekt mellem social- og sundhedsskolerne i Region Syddanmark samt de fleste af regionens kommuner. 


Projektet er gennemført med fondsmidler fra Region Syddanmarks uddannelsespulje, og formålet med projektet er at øge rekrutteringen til SOSU-uddannelserne og at fastholde eleverne i uddannelse bl.a. ved at lette overgangene mellem skole og praktik.Er du interesseret i at høre mere om projektet, kan du kontakte projektleder Mai Ly Nguyen på MLN@sosufvh.dk

Jobbazar

Aktiviteten er placeret på grundforløb 2 og skal give eleverne viden om og kendskab til ansættende myndigheder samt jobmuligheder.


Læs mere

Vejledning i at skrive ansøgning

Aktiviteten er placeret på grundforløb 2 og skal give eleverne viden om formalia for ansøgninger samt at forberede dem til en jobsamtale.


Læs mere

Matchning mellem elev, skole og praksis

Aktiviteten er placeret på grundforløb 2 og skal øge samarbejdet mellem skole og praksis til gavn for eleven.


Læs mere

Virksomhedsforlagt undervisning

Aktiviteten er placeret på grundforløb 2 og skal give eleverne større kendskab til praksis samt indblik i arbejdsopgaverne i praksis.


Læs mere

Inddragelse af praktiksteder

Aktiviteten er placeret på grundforløb 2 og skal styrke forberedelsen af eleverne til deres 1. praktikperiode på hovedforløbet.


Læs mere

Overgang mellem skole og praktik

Aktiviteten er placeret i 1. skoleperiode på hovedforløbet med henblik på at forberede eleverne til deres 1. praktikperiode.


Læs mere

Karrierevejledning

Aktiviteten er placeret i slutningen af hovedforløbet med henblik på at understøtte eleverne i deres karrierevalg.


Læs mere

Region Syddanmark

Projektet "Karrierematch til SOSU-uddannelse og job" er gennemført med fondsmidler fra Region Syddanmarks uddannelsespulje.


Læs mere

Et lærings- og elevperspektiv på projektet

Luisa Bæk Andersen, cand.mag. i læring og forandringsprocesser, har skrevet en afhandling med projektet som genstandsfelt.


Læs mere